archery tag

Archery Tag in Overijssel (Twente / Salland)

 

Archery Tag is de laatste jaren heel sterk in opkomst, en dat begrijpen we bij Outdoors wel. Archery Tag is een combinatie van paintball en boogschieten: je speelt een game tegen elkaar zoals bij paintball. Je schiet alleen niet met geweren, maar met pijl en boog.  Natuurlijk niet met echte pijlen, maar met speciale curve pijlen met foam voorkant. Dus het beste van paintball, met een avontuurlijk tintje, maar zonder gevaar.  Daar houden wij wel van!

Archery tag spelen bij Outdoors in Holten

In onze speciale Archery Tag arena hebben we een combinatie gemaakt van natuurlijke obstakels (bomen / bosjes) maar ook spel obstakels (een wandje om achter te schuilen, en meer). In teams gaan jullie de strijd aan. Elk ander lid die je raakt is af, dus welk team wint uiteindelijk? We kunnen het spel in meerdere rondes spelen, en met verschillende opzetten (vlag veroveren, last man standing, en meer). Natuurlijk zorgen wij voor maskers en brillen als bescherm materiaal.  Tijdsduur spel: circa 45 – 60 minuten

 

Archerytag in Overijssel

Archerytag is een populair bedrijfsuitje of teamuitje in Overijssel. Bij Outdoors in Holten (op de grens van Twente / Salland) zorgen wij voor dit populaire spel als onderdeel van ons populaire pakket. Zo beleef je 25 leuke activiteiten (waaronder archery tag) voor 1 vaste prijs. Sluit daarna af met een lekkere BBQ of buffet, of misschien wel een vergadering + uitje + lekker eten. Het kan bij ons allemaal!

 

Prijzen Archery tag

 

Bekijk onze arrangementen

 

Bel direct voor info
074 – 256 98 98