bungee run als bedrijfsuitje

Bungee run

 

Bij dit stoere spel komt het aan op kracht en inventiviteit. Net zoals bij bungee jumpen zit je ook hier vast aan een bungee touw. Je springt alleen niet het diepe in, maar probeert een pion zover mogelijk weg te trekken. Hoe verder jij de pion kunt wegzetten, hoe meer punten! Alleen zit dat elastiek steeds te dwarsbomen 🙂 Want  omdat je aan het bungee touw zit, word je dus continu teruggetrokken. Hoe ver kun jij de pion weg zetten?  Dit lijkt makkelijk, maar is stiekem best lastig! Het komt niet alleen op kracht, maar ook op vernuft en inventiviteit aan. Je kunt het elastiek namelijk meelaten bewegen, of juist tegen je laten werken. De situaties zijn hilarisch, als je al rollend over de grond teruggetrokken wordt!

 

Bungee als stoer onderdeel van jullie vriendendag of bedrijfsuitje

De bungee run is dan ook vooral voor de stoere deelnemers onder ons!  Wij hebben 2 bungee run banen naast elkaar, en je neemt het dus met 2 tegenstanders tegen elkaar op. Wil je niet meedoen, moedig dan vooral de deelnemers aan!  De bungee run is een leuk onderdeel voor een stoer bedrijfsuitje of vriendenuitje.

 

Prijzen Bungee run

 

  • Minimaal 10 personen
  • De bungee run maakt onderdeel uit van pakket 1: slechts € 25,00 voor 2,5 uur onbeperkt gebruik van onze activiteiten, waaronder ook de bungee run. Een interessante deal dus! Bekijk onze arrangementen hieronder >>

Bekijk onze arrangementen

 

Bel direct voor info
074 – 256 98 98