GPS tocht bij Outdoors in Overijssel / Twente

GPS Tocht

 

Een GPS tocht is een leuke manier van ontspanning & inspanning tegelijkertijd. De GPS is de basis van alle navigatie systemen. In het GPS systeem hebben wij een aantal GPS punten geprogrammeerd (zogenaamde waypoints) die u met uw teamgenoten moet proberen te vinden.  Alleen: de GPS vertelt niet dat u linksaf en rechtsaf moet zoals de TomTom. Het is juist aan uw team om het volgende waypoint te vinden, met daarbij enkel de afstand teller en richting meegegeven. Alle waypoints liggen op wandelpaden en zijn voor alle teamleden goed te belopen. Maar het leuke is: sommige teams lopen dwars door het bos (de kortste richting), terwijl andere teams juist verder zoeken en de nabij gelegen wandelpaden lokaliseren. Zo combineren we dus team inspanning met ontspanning, want het wandelen over de Beuseberg is erg mooi.

 

GPS Tocht in Overijssel / Twente

De GPS route is circa 3,5 km lang, en in 45 tot 60 minuten te wandelen. De GPS tocht leidt over de mooie Beuseberg in Holten, gelegen op de grens van Twente & Salland (centraal in Overijssel).  De Beuseberg ligt bovendien op steenworp afstand van Outdoors, en nabij de A-1. Dus altijd snel bereikbaar, en toch middenin het groen! Onze GPS tocht wordt steevast een “prettige ontspannende onderbreking” genoemd in een actieve middag bij Outdoors. Heeft u dus een gemeleerd gezelschap die inspanning en ontspanning willen afwisselen, dan is de GPS tocht een aanrader!

Tijdsduur: circa 45-60 minuten

 

Prijzen GPS Tocht

 

  • Minimaal 10 personen
  • Losse prijs GPS tocht 1 uur: € 15,00 p.p.
  • De GPS tocht maakt onderdeel uit van pakket 1: slechts € 25,00 voor 2,5 uur onbeperkt gebruik van onze activiteiten, waaronder ook de GPS tocht. Een interessante deal dus! Bekijk onze arrangementen hieronder >>

Bekijk onze arrangementen

 

Bel direct voor info
074 – 256 98 98