tangram spel als bedrijfsuitje

Tangram puzzel

 

De tangram puzzel is een uitdagende puzzel voor bedrijfsuitjes en teambuilding. De tangram puzzel is van oorsprong een Chinese puzzel en al honderden jaren oud! De tangram puzzel bestaat uit 7 verschillende stukken (dit zijn de zogenaamde “tans”) die samen een vierkant vormen. Maar met de losse stukken kun je ook allerlei figuren maken, die nog best lastig zijn om uit te puzzelen. Daarom is teamwork en overleg nodig, want je hebt maar een paar minuten tijd om de puzzel te kraken!

 

Tangram als teambuilding activiteit

Op het opdrachten formulier staan verschillende vormen die met de tangram gemaakt kunnen worden. De dobbelsteen of de situatie bespeelt welke puzzel jullie moeten gaan oplossen. Maar jullie hebben maar een bepaalde tijd om de puzzel te kraken. Hiervoor heb je in totaal 2 grote driehoeken, 2 kleine driehoeken, 1 medium driehoek en een vierkant en een parallellogram beschikbaar. Het tangramspel is een duurzaam spel en echte doordenker. Omdat we dit spel buiten tussen de bomen spelen, is de setting extra geschikt voor teambuilding of als teambuildingactiviteit.

Tijdsduur: circa 10 -15 minuten waarin we vaak 2 rondes spelen

 

Prijzen Tangram

 

  • Minimaal 10 personen
  • Dit tangram spel maakt onderdeel uit van pakket 1: slechts € 25,00 voor 2,5 uur onbeperkt gebruik van onze activiteiten, waaronder ook de tangram. Een interessante deal dus! Bekijk onze arrangementen hieronder >>

Bekijk onze arrangementen

 

Bel direct voor info
074 – 256 98 98