paintball in twente bij outdoors holten

Paintball in Twente / Salland / Overijssel

 

Paintball is één van onze populairste activiteiten. Wie kent paint ball niet? Wij zorgen voor alle materialen, van bescherm overall tot maskers en brillen. Kies het aantal paintball balletjes (‘paints’) om bij te boeken. Daarna stap je onze paintballarena in, en dan zie je waarom paintball bij Outdoors in Holten zo gaaf is. Wij hebben een groot paintballveld middenin het bos. Bomen als obstakels, schuttersputjes, verdedigingswanden tot tijgeren door de struiken… Wauw!  Paintball is mogelijk vanaf 18 jaar. Wij verzorgen dus geen kinder paintball, alleen the real deal 🙂

Paintballen in Twente (vanaf 18 jaar)

en ontdek dat we de goedkoopste zijn…

vinkje bedrijfsuitjePaintball
losse prijzen

 

Paintball 1,5 uur: € 12,50 p.p.

Incl. volledige paintball uitrusting

Verschillende speltypes

Kies daarbij een verfballetjes pakket

50 balletjes: € 5,00

100 balletjes: € 7,50

300 balletjes: € 20,00

Onbeperkt: € 30,00

Minimaal 10 personen

 

vinkje bedrijfsuitjePaintball pakket 2
€ 40,00

 

3,5 uur fun!

2,5 uur spelen van leuke activiteiten

Keuze uit ruim 25 opties!

Uitgebreid met 1 uur paintball

inclusief 100 paints

Verschillende speltypes

(minitanks zijn bij te boeken)

Slechts € 40,00 p.p.

Minimaal 10 personen

 

vinkje bedrijfsuitjePaintball pakket 3
€ 75,00

Meest geboekt!

Maar liefst 5,5 uur fun

2,5 uur spelen van leuke activiteiten

Keuze uit ruim 25 opties!

Uitgebreid met 1 uur paintball

inclusief 100 paints

Verschillende speltypes

(minitanks zijn bij te boeken)

daarna uitgebreide BBQ incl. 2 uur drinken

Slechts € 75,00 p.p.

Minimaal 10 personen

Bekijk video van paintballen in Twente bij Outdoors

 

Bekijk onze arrangementen

 

Bel direct voor info
074 – 256 98 98

 

Paintball in Twente / Salland

Outdoors in Holten ligt op de grens van Twente & Salland. Met trots mogen we zeggen dat we een erg mooie paintball arena hebben! Bij Outdoors speel je 25 gave activiteiten voor 1 scherpe prijs. Voor paintbal, segway rijden en quad rijden betaal je een toeslag, en dan ben je 3,5 uur bezig met de gaafste activiteiten! Het paintballen zelf duurt 1 uur en is inclusief overall, paintballgeweer, 150 paints, maskers en beschermbril. Natuurlijk zijn meer paintball kogels bij te kopen.  Tijdsduur spel: 60 minuten

 

Paintballen met minitanks

En het meest gave is: bij ons kun je ook paintballen met minitanks! Deze minitanks zijn apart bij te huren, en dan kun je in stijl door het paintball veld scheuren. Intussen schiet je op je collega’s, ga je recht op je doel af… totdat je de minitank van het andere team tegenkomt. En nu? Knallen maar!

 

Paintball in Overijssel

In Overijssel kun je maar op een paar plekken paintballen. Paintball in Overijssel is bij veel bedrijven de kern, want naast paintballen kun je er niets doen. Bij Outdoors hebben we de meeste mogelijkheden. Zo beleef je 25 leuke activiteiten voor 1 vaste prijs. Sluit daarna af met een lekkere BBQ of buffet, of misschien wel een vergadering + uitje + lekker eten. Het kan bij ons allemaal!

PS: alleen paintballen kan niet bij Outdoors Holten. Wij werken altijd met onze vaste pakketten van 25 leuke activiteiten, en het paintballen kan daarbij geboekt worden. Helaas zijn losse paintball uitjes dus niet mogelijk. 

Bekijk onze arrangementen

Prijzen paintball

 

 • Minimaal 10 personen
 • Paintball 1,5 uur: € 12,50 p.p. incl. volledige uitrusting
 • Paintball balletjes in scherp geprijsde pakketten v.a. € 5,00
 • Tip: gave minitanks (toeslag van € 100 p/st – ongeacht 1 uur of 2 uur)
 • Paintball maakt onderdeel uit van pakket 2: slechts € 40,00 voor 2,5 uur onbeperkt gebruik van onze activiteiten, en dan afsluiten met 1 uur paintball incl. 100 paints. Een interessante deal dus! Bekijk onze arrangementen hieronder >>

Paintball Twente by Outdoors in Holten

Paintballen in Twente (bij Outdoors in Holten) is een supergave beleving. Wij beschikken over een groot outdoor terrein, waar het spelen van paintball optimaal tot zijn recht komt. Wij hebben dan ook diverse mogelijkheden en spel varianten voor je! Dus schiet en elimineer de tegenstander met je team. Ren, spring, kruip en rol over alle obstakels en ontwijk de schoten van de tegenstander. Zorg ervoor dat ze je niet kunnen raken! Schiet op de vijand door paintballs te schieten en verras ze met een tactisch spel en win deze coole matchen met schieten en tactiek. Onze paints zijn overigens geel van kleur, en prima uitwasbaar. Wij hebben al diverse groepen gesproken, en zij vonden dit het gaafste paintball arrangement van heel Overijssel en Twente!

 

 

Heb je weleens binnen paintball gespeeld? Vergeet het, want dit is veel gaver!

Bij Outdoors in Holten (Twente / Overijssel) spelen we paintball op een speciaal geprepareerd paintball veld in het bos. Geen kunstmatige objecten, harde betonvloer en kunstlicht. Maar stel je eens voor: een oude legertruck, uitkijkpunten in hutten, schuttersputjes, diverse verstopplaatsen om je te verstoppen en natuurlijk veel bomen en struiken om je tegenstander in op te wachten. Uitgerust met een stevige paintball overall, een beschermend masker en natuurlijk je paintballgeweer met 150 paints, betreed je onze paintball arena. En we zijn uitstekend bereikbaar, direct aan de A1 bij Markelo / Holten (zeer centraal in Overijssel, Twente en Salland).

 

 

Paintball Twente en Overijssel: er kan er maar 1 de winnaar zijn

Gaaf paintball spel beleven? Tijdens deze spannende partij paintball bij Outdoors (in hartje Twente en Overijssel) kan slechts één team de winnaar zijn. Je speelt altijd alleen met je eigen groep, wij voegen dus nooit mensen samen. Je verslaat je vrienden of collega’s met een slim en spannend spel. De vele obstakels op het buitenterrein (onze paintball arena) zorgen voor erg veel opwinding! Schuil bijvoorbeeld in de oude legertruck en verschalk de tegenstander! Na de start van het spel vliegen de paintballs je direct om de oren. Je trekt een sprintje, duikt achter 1 van de obstakels en wacht geduldig af. Bij een tactisch spel is juist tactiek beter dan hard rennen ☺ Als je eindelijk de beste plek hebt bemachtigd, schiet je de ene na de andere collega’s af. Yes, jullie team heeft het spel gewonnen tijdens dit paintball uitje in Twente / overijssel!

 

 

Het paintballen was geweldig. Veel actie en plezier. Het personeel is erg vriendelijk en is heel duidelijk. Daarna hadden we een goede BBQ en dat was het einde van een fantastische dag. Dit is zeker een aanrader voor vriendengroepen of vrijgezellenfeesten etc.

 

 

 

Wat is Paintball?

Paintball is een uitdagende maar contact vrije schietsport waarbij twee teams het tegen elkaar opnemen. Elk team beschikt over een paintball geweer (dit is een verfspuit pistool waarmee je verf balletjes op elkaar kunt schieten). Je raakt dus niet gewond en de verf is eenvoudig uitwasbaar. We spelen het spel op een groot buitenterrein in het bos. Deze ligt direct bij de snelweg A1, centraal in Twente / Overijssel. In deze zogenaamde paintball arena zijn twee teams met een vlag in elk kamp. Het doel van het spel is om de vlag van de vijand te veroveren en terug te brengen naar de safe-zone (waar de instructeur wacht). Dit paintball  spel in Twente is niet alleen leuk, maar ook vol teamwork en spanning. Paintballen is tegelijkertijd een spel van aanvallen en verdedigen, een echte teamsport, zodat tegenstanders die je onderweg tegenkomt, kunnen worden uitgeschakeld met je paintball geweer. Als jij of je tegenstander wordt geraakt door een paintball, is de persoon uitgeschakeld en moet hij naar safe-zone. Daar noteren wij zijn “kill” en heeft hij een paar minuten pauze. Daarna mag hij weer verder spelen. Een spel duurt doorgaans zo’n 20 tot 30 minuten, waarna een korte pauze volgt. In deze pauze worden vaak al sterke verhalen uitgewisseld en kun je je voorbereiden op de volgende ronde. De meeste groepen boeken 2 uur paintballen bij ons. Daarbinnen kun je 2x een “kill & attack” game spelen, en sluiten we vaak af met “capture the flag” of “last man standing”. Welk team uiteindelijk de winnaar wordt, verschijnt aan het einde van de dag.

 

De herkomst van paintball

Waar is paintball ontstaan? Paintball is een spel die zijn oorsprong heeft gevonden in Australië. Het werd niet uitgevonden als spel, maar juist voor landbouw doeleinden. Het werd in einde jaren ’70  speciaal bedacht voor boeren, zodat zij (op hun grote ranches) het vee eenvoudig konden markeren. Dit was extra handig op grote terreinen en als je niet dichtbij genoeg kunt komen. De “paints” (oftewel markeer balletjes, zoals oorspronkelijk bedoelt) bestaan uit het ongevaarlijke en biologisch afbreekbare gelatine, gemend met een kleur mengsel. Gelatine is ook bekend als omhulsel van pillen en tabletten (deze vergaan immers ook in het lichaam). Wanneer gelatine in contact komt met water, vergaat het snel.

Het duurde niet lang, of het spel element van het  “verf markeer geweer” zou worden ontdekt. Voor zover bekend werd in 1981 het eerste paintball spelletje gespeeld in Amerika. En vanaf dat moment ging het snel: paintball werd snel populair in Amerika. Het duurde niet lang, of paintball zou ook naar Nederland komen. In 1990 werden de eerste spellen hier gespeeld, en ontstonden meer en meer paintball terreinen.  Al meer dan 25 jaren is paintball één van de meest populaire buiten activiteiten voor bedrijfsuitjes, vriendendagen en vrijgezellenfeesten.

Sinds 2018 bieden wij ook Paintball in twente / overijssel aan. We helpen jullie graag met het organiseren van een supergaaf uitje!

 

De kracht van de paints

Een paintball geweer kan gevaarlijk zijn wanneer deze onjuist wordt gebruikt. Het geweer moest oorspronkelijk immers de kracht hebben om dieren op (soms grote) afstand te kunnen markeren met de verf balletjes. De kracht achter de verf ballen is dan ook niet klein. Een schot op het lichaam kan daarom best pijnlijk zijn, vooral wanneer van dichtbij geschoten wordt. Bij Outdoors hanteren we daarom de regel dat nooit binnen een afstand van 5 meter op elkaar geschoten mag worden (op straffe van verwijdering van het veld). Ondanks dat alle deelnemers een beschermende overall dragen, kan de tegenstander eenvoudig een blauwe plek krijgen wanneer van dichtbij geschoten wordt. De meest kwetsbare delen (het hoofd) worden daarom ook beschermd door een masker.  Deze maskers zijn dan ook verplicht.

 

Hoe werkt paintball?

Het is de bedoeling om op elkaar te schieten met milieuvriendelijke verfballen (gevuld met gelatine). Als je geraakt wordt, verlaat je het spel en bevindt de tegenstander zich in een steeds betere positie. Over het algemeen spelen twee teams tegen elkaar en wordt om een vlag gespeeld. Deze moet dan veroverd worden van de tegenstanders. Maar verschillende spelvormen zijn mogelijk, die je hieronder zult lezen. Bij onze paintball spellen in Twente / overijssel zijn moed en teamwork erg belangrijk. Het team dat het beste uit deze elementen haalt, heeft de sleutel tot de overwinning. Paintball is één van de meest opwindende teamuitjes van twente of overijssel, en vereist zowel fysieke als mentale inspanning. Paintball bij Outdoors in Twente / Overijssel is alleen toegestaan voor deelnemers vanaf 18 jaar.

 

Uitrusting voor paintball

Wanneer je paintball bij ons in Twente of Overijssel gaat spelen, heb je daarvoor een uitrusting nodig. Wij zorgen ervoor dat deze uitrusting voor je gereed ligt. Dit is niet alleen nodig voor het spel zelf, maar vooral voor de veiligheid.

 

 • Overall: de overall dient 3 doelen: het zorgt voor veiligheid, zodat het lichaam beschermt wordt tegen de paints die op u geschoten worden. Alhoewel de paints nog best hard kunnen aankomen, zorgt de overall voor de eerste bescherming. Omdat de overall bijna het gehele lichaam bedenkt (alleen voeten, handen en hoofd niet) is de overall onmisbaar!  Daarnaast beschermt de overall tegen viezigheid: als echte paintball krijger kruip je misschien wel door het veld. Je normale kleren zouden snel besmeurd raken, maar de overall zorgt ervoor dat je redelijk schoon blijft. Als laatste is de overall jouw sleutel tot succes: de groene of donkerblauwe kleur zorgen ervoor dat je gecamoufleerd bent in het spel. Je valt minder op en kunt je tegenstander beter besluipen. Bij Outdoors werken we met 2 kleuren overalls (groen en donkerblauw) om eenvoudig de 2 teams te identificeren.
 • Paintball geweer: Bij Outdoors werken we met de meest bekende paintball geweren die op de markt beschikbaarbaar zijn. Het zijn paintball geweren met een single shot en semi automatische shot functie. Bij een single shot vuurt het geweer elke keer 1 paint af wanneer de trekker wordt overgehaald. Bij de semi-automatische stand worden paints afgevuurd zolang de trekker ingehouden wordt. De kans om de tegenstander te raken neemt dan flink toe, maar het paints verbruik gaat ook sneller 🙂  In de semi automatische stand kunnen wel 6 paints per seconde geschoten worden, dus de paintball balletjes vliegen de tegenstander om de oren 🙂
 • Luchtdruk: om de paints te kunnen wegschieten, is een schietmechanische nodig. Onze paintball geweren maken hiervoor gebruik van Co2. In de C02 flessen (die worden achterop het paintball geweer bevestigd) zit voldoende lucht om een hele voorraad paints in je kogelhouder af te vuren. De ballen worden aldus weggeschoten door middel van luchtdruk.
 • Paints: dit zijn de zogenaamde kogels; oftewel wat je op de tegenstander schiet. De paints zijn gemaakt van gelatine met gele verf. Deze is biologisch afbreekbaar en vergaat erg snel in de natuur. Onze paints zijn geel van kleur, en in de was machine zijn ze prima uitwasbaar.
 • Masker: Het gezichtsmasker is voor de belangrijkste bescherming: deze beschermt je gezicht en je hoofd. Onze gezicht maskers bieden een combinatie comfort, verfrissing en bescherming. De maskers zijn groot genoeg om een gewone ​​bril onder het masker te dragen. Ons advies is om niet uw niewste bril op te zetten, maar een oudere te kiezen 🙂 Als je lenzen gebruikt, raden wij u aan ze te gebruiken. Dit verhoogt het draagcomfort van het masker en voorkomt beschadigde glazen.

 

Wanneer ben je geraakt?

Geraakt worden bij paintball noemen we een “hit” of een “treffer”. Tegenstanders kunnen je op je hele lichaam raken, maar mikken en schieten op het hoofd is niet toegestaan. Ook wanneer je op je schoenen, handen of je paintball wapen geraakt wordt, telt dit als een treffer.  Je roept dan “hit”, steekt je arm omhoog en je wapen naar beneden (op safe) en je verlaat het veld.

 

Onze spelregels voor veilig paintballen in Twente / Overijssel

Bij Outdoors.nl in Twente / Overijssel werken we met de volgende spelregels om het paintballen leuk en veilig te laten verlopen:

 • Paintball bij Outdoors in Twente / Overijssel is alleen toegestaan voor deelnemers vanaf 18 jaar.
 • Bij paintball niet binnen 5 meter op elkaar schieten
 • Het paintball wapen altijd naar beneden wijzen als je uit de baan komt
 • Houd het masker altijd op het veld en loop tijdens het spelen niet het veld in zonder een masker
 • Zet het paintball wapen op de safe stand als je het veld verlaat
 • Controleer geregeld of er voldoende lucht in de fles zit
 • Kijk tijdens het spel waar je schiet: dat komt het spel ten goede en het is ook verboden om over de netten te schieten
 • Schiet bij tegenstanders alleen vanaf de nek naar beneden: dus nooit op het hoofd mikken. Ondanks de maskers kunnen paints in de nek of schuin achter het masker schieten
 • Schiet bij  spelers nooit op de achterkant van het hoofd
 • Als je geraakt wordt, moet je het veld verlaten
 • Een geraakte paint (hit) op het wapen telt ook als een treffer
 • Als je geraakt bent moet je het veld verlaten (hand omhoog, wapen naar beneden)
 • Schiet niet met een leeg wapen, dan loopt deze vast omdat er geen toevoer meer is
 • Deelname onder invloed van verdovende middelen is niet toegestaan
 • De instructies van de begeleider moeten altijd worden opgevolgd
 • Schieten op de begeleider en over de netten is niet toegestaan!
 • Onsportief gedrag wordt beloond met een diskwalificatie voor het spel
 • Pak geen kogels van de grond, om die in je paintball geweer te doen.
 • Neem na afloop al je persoonlijke spullen en rommel weer mee

Wij wensen je een supergaaf potje paintball in Twente / Overijssel toe!

 

Paintball buiten / outdoor in de open lucht bij Outdoors in Twente / Overijssel

Bij Outdoors in Holten (Twente / Overijssel) bieden we het gave buiten paintball, dus maximale beleving in de open lucht. Outdoor paintball biedt een meer realistische en uitdagende spel vorm van paintball, dan wanneer je binnen zou spelen in nep gebouwen. Onze paintball arena van Outdoors ligt in Holten, direct aan de A1 en erg centraal in Twente / Overijssel. De arena zit vol met buiten voorwerpen, een legerjeep en obstakels om je te verstoppen (en daarna je tegenstander te verrassen). Schiet op je tegenstander met de gekleurde paintballs en duik terug in een van de schuttersputjes. Onze Outdoor paintball vindt plaats in Holten, op de grens van Twente & Overijssel. Dus ben je op zoek naar een te gekke dag met je vrienden, familie of collega’s in Twente, Salland of Overijssel? Zoek niet verder dan paintball en kom naar Outdoors!

 

 

Naast paintball nog veel meer mogelijkheden – allemaal centraal in Twente / Overijssel

Paintballen kun je op diverse plekken in Twente en Overijssel doen. Maar als je na het paintballen (of misschien wel ervoor of erna) nog iets gaafs wilt doen, dan zul je ontdekken dat Outdoors echt uniek is. Je kunt bij ons ook quad rijden, levend tafelvoetbal of misschien wel Bubbelbal doen. Of ga je liever luchtbuksschieten, boogschieten of het relaxte voetpool doen? Alleen bij Outdoors inTwente / Overijsselkan het, en we bieden ook scherp geprijsde pakketten met 2,5 uur gave activiteiten + 1 uur paintball voor slechts € 40,00 p.p.

 

 

Paintballen en bbq, buffet of eten – centraal in Overijssel op 1 plek

Ook na het paintballen in Twente / Overijssel hebben we veel mogelijkheden voor je. Kies voor ons pakket 3, waarbij je 2,5 uur gave activiteiten gaat doen, 1 uur paintballen en een riante BBQ incusief 2 uur drinken. En dat voor slechts € 75,00 p.p.! Natuurlijk kun je ook een losse BBQ boeken, of misschien wel een buffet. Bekijk de mogelijkheden voor eten/drinken bovenaan onder de knop “locatie”.
Wil je alleen even relaxen maar niet eten? Gelukkig biedt Outdoors onze Meeting Tent, waarbij je in buitenstijl kunt gaan ontspannen. In onze gezellige tent zit je even na, wissel je sterke verhalen uit of scoort een drankje. Proost! En dat allemaal centraal in Twente, Salland en Overijssel.

 

 

Waarom voor Outdoors kiezen als je wilt paintballen in Twente:

 • Een echt cool paintballveld in het bos: geen binnen schieten, harde betonvloer, kunstmatige obstakels of nephuisjes: alleen in het bos, met foxholes, uitzichtpunten, een legerjeep en veel bomen.
 • Boek onze gave paintball minitanks erbij, voor maximale beleving
 • Elke groep op een eigen terrein, we voegen jullie nooit samen
 • Je speelt dus altijd alleen met jullie team, wordt nooit samengevoegd met andere teams
 • Voor iedereen een paintball pistool, paints, en bescherm masker en schone overall (dus geen wegwerp rommel)
 • Super scherp geprijsde pakketten
 • Daarnaast nog meer dan 25 andere activiteiten, van quad rijden tot levend tafelvoetbal of luchtbuksschieten
 • Direct aan de A1 (zeer centraal in Oost-Nederland, Twente, Salland en Overijssel)

 

 

Hoe ziet het paintballen in Twente en Overijssel eruit?

Een potje paintball in Twente of Overijssel begint met een reservering via deze website. Vraag via het contact formulier informatie aan, en check of jullie datum en tijd nog vrij is. Daarna kun je direct per mail reserveren, en ontvang je een reservering bevestiging van ons. Uiterlijk 10 dagen vooraf kun je doorgeven hoeveel deelnemers er komen (minimaal 10 personen).

 

Op de dag zelf meld je je op de afgesproken tijd bij Outdoors in Holten (direct aan de A1 in Overijssel). Onze medewerker ontvangt jullie en zorgt voor een introductie over het spel, de regels en mogelijkheden. We maken teams en jullie bepalen alvast de paintball tactiek. Snelheid, behendigheid en precisie zijn de noodzakelijke voorwaarden. Het beste team tijdens de paintball-strijd mag zichzelf de trotse winnaar noemen!

 

Wanneer iedereen een eigen overall en masker heeft, leggen wij het gebruik van de paintball guns uit. Iedereen krijgt 150 paints. Eenmaal in het spel, worden jullie naar de paintball arena gebracht door onze begeleider. Wanneer de hoorn klinkt, kan het paintballen beginnen! Wij tellen af, je haalt nog een keer diep adem, kijkt naar links, kijkt naar rechts en het spel begint! Voorzichtig baant de aanvaller zich een weg door de struiken. Hij kijkt zorgvuldig om zich heen om te voorkomen dat zijn tegenstanders hem te snel kunnen raken. De paintballs vliegen intussen om je heen, je houdt je wapen scherp en klaar om de tegenstander te verschalken. Luisteren is daarbij vaak belangrijker dan zien. Opnamen klinken in de verte en je hebt je vriend of collega in het vizier. Zo verschalk je de ene tegenstander na de andere. Al snel passeren de eerste “slachtoffers” met hun wapen in de lucht. Door het paintballwapen omhoog te houden , weten de andere spelers dat deze persoon niet langer meedoet aan het spel. De persoon in kwestie is af en klaar. Misschien is zij / hij beter in de volgende ronde. Intussen ben je centimeters verwijderd van de vlag, duikt en wint de overwinning voor je team. Jullie team wint, want dit is paintball!

 

En inderdaad: jullie hebben gewonnen. Na circa 20 tot 30 minuten is de eerste ronde voorbij. Jullie kunnen alle strategieën bespreken die zijn gespeeld. Zo ziet jullie gave paintball in Twente er dus uit!

 

 

We hebben verschillende spel varianten om te spelen:

 

Paintball voor vrijgezellenfeest in Twente / Overijssel (konijnenpak)

Natuurlijk hebben we een hazen pak voor de vrijgezel en staat vandaag konijnenjacht op het programma voor een leuk vrijgezellenfeest. Speciaal voor vrijgezellenfeesten is namelijk het spel Konijnenjacht bedacht. We laten de vrijgezel los in een konijnenpak, waarna de jacht van de vrienden op de vrijgezel kan beginnen! De vrijgezel krijgt 150 paints om zichzelf te verdedigen, maar we denken dat het niet genoeg zal zijn ☺ Vaak is het konijn aan het einde geel gekleurd van de verf, van je vrienden moet je het immers hebben ☺ We sluiten dan af met een leuke teamfoto 🙂

Kill en Attack

Dit spelen we vaak als eerste ronde: twee teams spelen tegen elkaar. Iedereen die geraakt is loopt (met zijn paintball wapen omhoog) naar de safe zone en meldt zich daar. Iedere persoon die geraakt is, geldt als 1 kill. De persoon neemt 3 minuten pauze, en mag dan opnieuw gaan mee spelen. Het team dat na 30 minuten de meeste kills heeft, wint de strijd. De tweede ronde spelen we vaak met het wisselen van helften.

Verover de vlag (ook wel Capture the Flag)

Elk team krijgt een vlag en hangt deze op een strategische plek in hun veld. Het is de bedoeling dat Team A de vlag van de tegenstanders verovert en het terugbrengt naar de safe zone. Elke speler die geraakt wordt, moet het spel op dat moment verlaten en terugkeren naar de safe zone. Na een aantal minuten mag de speler weer meedoen. Belangrijk in deze game is dat je beslist wie de taken coördineert zoals verkenning, aanval, verdediging en verspreiding. Zo wordt het een echt leuke teamgame!

Last man standing

Dit is vaak de afsluiter van de dag. We spelen ditmaal niet meer in teams, maar iedereen speelt voor zich. Je moet proberen zoveel mogelijk anderen af te schieten, zonder zelf geraakt te worden. Ben je af, dan verlaat je het veld en is het spel over voor diegene. Tot dat er nog maar 1 over is: de last man standing. Dit is de echte paintball schutters kampioen!

 

Paintball in Twente / Overijssel spelen

Paintballen bij Outdoors is ideaal voor jullie vriendendag, vrijgezellenfeest of bedrijfsuitje in Twente / Overijssel. Om jullie een indruk te geven:

 • Holten ligt centraal in Overijssel, op de grens van Twente en Salland
 • In Overijssel en Twente zijn maar een paar paintball aanbieders, waarvan slechts een paar het paintball spel buiten in het bos spelen. Ideaal dus!
 • Holten ligt erg centraal in Twente / Overijssel,  op slechts 400 meter van de afrit van snelweg A1 (afslag 27).
 • Waar je ook verblijft in Twente of  Overijssel, je bent altijd snel bij Outdoors!
 • Naast paintball in Twente, bieden we nog ruim 25 extra activiteiten aan.  Voor jullie leuke dag!