quad rijden in holten - twente - overijssel

Quad rijden in Twente / Salland (Overijssel)

 

Quad rijden is waarschijnlijk één van onze meest populaire activiteiten. Onze quad baan ligt volledig in het bos, dus je crosst om grote dennen, over heuvels en door uitdagende zand bochten. Door de slimme aanleg word je echter niet vies, dus douchen na afloop is niet nodig. Die baan is overigens maar liefst 375 mtr lang en daarmee de langste quad baan van heel Oost-Nederland. Als je gaaf wilt komen rijden op een quad, dan is dit parcours iets voor jou! Onze quad baan is gelegen in Holten (Twente/Salland) in Overijssel. Omdat quad rijden een gemotoriseerde activiteit is, dien je minimaal 18 jaren oud te zijn.

 

Prijzen Quad rijden

 

 • Minimaal 10 personen
 • Quad rijden 1 uur o.b.v. roulatie: € 25,00 p.p.
 • Quad rijden maakt onderdeel uit van pakket 2: slechts € 40,00 p.p. voor 2,5 uur onbeperkt gebruik van onze activiteiten, afgesloten met 1 uur quad rijden. Een interessante deal dus! Bekijk onze arrangementen hieronder >>

Bekijk onze quad rijden arrangementen

 

Bel direct voor info
074 – 256 98 98

 

Let op: quad rijden is niet inbegrepen in pakket 1 (€ 25,00 pakket) maar is een uitbreiding. In alle pakketten van € 40,00 en € 75,00 kan quad rijden gekozen worden

Deze activiteit geschiedt op basis van eigen risico

Specifieke voorwaarden voor het rijden op quads zijn van toepassing

Durf jij het quad rijden aan?

Misschien heb je al vaker op quads gereden, of is dit je eerste keer… Geen probleem! Onze instructeurs leren je de juiste techniek, zodat we leuk maar ook veilig kunnen rijden op de quads. Rijden met een quad is namelijk best inspannend. Daarom plaatsen wij 2 tot 3 quads per groep (afhankelijk van groepsgrootte) en op basis van roulatie komt iedereen aan de beurt.  Uiteraard zijn helmen aanwezig. Duur activiteiten: 60 minuten

 

Bekijk onze arrangementen

 

 

 

Meer informatie over het quad rijden

Outdoors heeft een prachtige baan die speciaal is ontwikkeld voor het quad rijden met onze quads. Het zand vliegt om je heen en de adrenaline stroomt je lichaam binnen. Quad rijden biedt namelijk alle ingrediënten voor een spectaculair vrijgezellenfeest of bedrijfsuitje. Wanneer u op een quad rijdt, is dit een fraaie activiteit en bijzondere beleving.

Het quad rijden is inclusief:

 • Gebruik ruim 375 mtr quad baan
 • Voorbereiding en organisatie
 • Deskundige begeleiding
 • Gebruik van de quads
 • Brandstof, haarnet en helm

 

 

Quad rijden in Twente / Overijssel voor u

Quad rijden is moeilijk, spannend, leuk en … iedereen kan het doen. U hoeft niet te veranderen van locatie, want het kan gewoon allemaal bij Outdoors. Er zijn geen speciale eisen, geen terugslag en parkeren aan het einde van de race. Gewoon gas voor de boeg! Wij adviseren u kleding te dragen die vies kan worden. Wat de veiligheid betreft, zullen we een helm en een haarnet leveren.

 

Ooit al eens op de quad willen rijden? Het is mogelijk in hartje Twente of Overijssel! Een opwindend vrijgezellenfeest of personeelsuitje voor iedereen. Versla je collega’s met de quads en zorg ervoor dat je zo van iedereen zo snel mogelijk over de finish gaat. Nu ja: de snelste tijd rijdt 🙂 Natuurlijk zijn er verschillende varianten, zodat iedereen op zijn eigen niveau kan deelnemen. Quad rijden als een zakelijk uitje kan ook de vorm aannemen van een competitie. Het gaat meer om technologie en rijvaardigheden. Probeer zo ver mogelijk te rijden, zonder vast te lopen. Een uitdaging op zich!

 

 

Boek het quad rijden in Overijssel / twente

In quad rij je verschillende motorfietsen tegen je collega’s. We proberen de fietsen op verschillende niveaus te vinden, dus je rijdt met mensen van hetzelfde niveau. Het is ook mogelijk om een ​​test te doen, die niet over snelheid gaat, maar over de techniek en besturing van de quad.

 • uitleg over het programma
 • opwarmen en oefenen met de quad
 • de grote finale
 • prijsuitreiking
 • Rijden ATV kan verlopen als afrit van personeel, teambuilding, personeelsfeesten, bedrijfsuitjes, team, output afdeling of groepsuitje of Twente Overijssel.

 

 

Wat kun je verwachten bij het quad rijden

Onze quads rijden op een speciaal terrein. Afhankelijk van het aantal deelnemers, kunnen we het aantal quads aanpassen aan de groep. Zo kunnen we bepalen hoeveel rijtijd je per persoon wilt en haalbaar is binnen de tijd. Het quadrijden start altijd met een instructie van de regels en huurvoorwaarden, en de uitleg over de quads. Daarna gaat het echte quadrijden van start.

 

Quad rijden op een buiten baan

Ronkende-motoren en scheurende banden door de bocht… Dit is quad rijden op volle kracht! Deze gemotoriseerde vierwielers staan ​​garant voor veel plezier en adrenaline voor jong & oud. Je kunt bij ons al rijden vanaf 18 jaar en altijd met een rijbewijs. Onder leiding van onze deskundige instructeurs kun je de leuke maar technische route volgen met de quad. We rijden bij roulatie, dus iedereen komt meerdere keren aan bod.

 

Kleding en bescherming

Voordat we met de quads beginnen, ligt voor iedereen voldoende materiaal gereed. Denk hierbij aan haarnetjes en helmen en met vizier. Dit voor de hygiene en voor het stof dat van het zanderige oppervlak komt. En bij slecht weer  natuurlijk voor de modder.

 

Quad rijden ideaal voor bedrijfsuitje & bedrijfsfeest

Quad rijden is ook ideaal voor uw bedrijfsuitje of bedrijfsfeest. Naast het quad rijden bieden we nog meer dan 25 activiteiten, zodat u een gevarieerd programma kunt samenstellen. Quad rijden is dan vaak 1 van de highlights van de dag. Tijdens het quad rijden ontdek je al snel wie er lef heeft, een motorrijbewijs misschien wel, of waarom die ene persoon al jaren schadevrij rijdt 🙂  Het quad rijden werkt namelijk als een fraaie spiegel (metafoor) voor de personen in je organisatie.

 

Goed om te weten voor u komt quadrijden

 • De minimum leeftijd van 18 jaar en een rijbewijs is vereist voor deze activiteit
 • Alle uitjes worden altijd en voortdurend begeleid door een ervaren instructeur
 • Het circuit is een veilige en volledige offroad baan
 • De meegeleverde helm en haarnetjes zijn verplicht. Bij slecht weer zijn er overalls om kleding te beschermen
 • Quad rijden is top, maar alleen met 0% alcohol op
 • Duur: 1 uur en vanaf 10 personen

 

 

Na het quad rijden aan de BBQ?

Wil je na het quad rijden samen gezellig de dag afsluiten? Bij Outdoors.nl werken we samen met Outdoors Holten; tevens gelegen op hetzelfde landgoed. Zij beschikken over een prachtige bistro, een riante buitenterras, Outdoor cooking en BBQ mogelijkheden, maar desgewenst ook een buffet of diner. We bieden diverse pakketten, zodat je het quad rijden in stijl kunt afsluiten.  Samen dus proosten op een mooie dag, de BBQ aan, nagenieten van een fraaie dag. Bij Outdoors kan het!

 

 

Voor wie is quadrijden?

 

Zand, dat je rond de oren vliegt. Dikke spatten water & modder als je door een plas gaat. En bovenal veel opwinding en adrenaline. Dat is quadrijden. Quadrijden in Nederland is al jaren een erg leuke activiteit om te doen als bedrijfsuitje of vrijgezellenfeest. Om ze allebei te ervaren, en als je op zoek bent naar spanning, maar ook bijvoorbeeld als een familiefeest of vriendendag. Wij geven u daarom tips waarop te letten.

 

Quadrijden in Twente

 

In Twente zijn maar een paar plekken waar je uberhaupt kunt quadrijden. En laten we eerlijk zijn: je wilt niet binnen quad rijden, want quadrijden is nog steeds het leukste om van de weg af te gaan. Een toer met quads door de stad kan ook heel leuk zijn, maar de quad is het liefst te zien in modder en zand. Bij Outdoors verzorgen we dit vakkundig. Je wordt meegenomen naar een bosrijke omgeving waar je een uitdagend parcours kunt beleven. Allemal centraal in Twente / Overijssel. Een eigen hindernisbaan waar je een uitdagende quad toer kunt gaan doen. Het belangrijkste is dat de funfactor hoog is; samen met een flinke dosis moed en behendigheid :-).

 

Voor (bijna) iedereen

 

Het leuke en tevens een groot voordeel van quadrijden is dat het geschikt is voor (bijna) iedereen. Natuurlijk moet je kunnen rijden, niet (te) bang zijn en houden van avontuur. Maar je hebt geen rijders cursus, training of ervaring nodig. Wel hanteren wij minimaal 18 jaar en een rijbewijs als verplichting. Voor mensen die nog geen ervaring hebben met quadrijden, zal er aan het begin een instructiesessie gegeven worden. Hier worden de regels, huurvoorwaarden, werking van de quad, het parcours en de actie in noodsituaties uitgelegd. Tijdens de quadrit kunnen de instructeurs soms op de baan zijn om bijvoorbeeld een andere rijder te helpen. In het onwaarschijnlijke geval dat er iets misgaat, is er altijd een instructeur die u kan helpen.

 

Quadrijden helaas niet voor kinderen

 

Helaas zijn onze quads niet geschikt voor kinderen. Onze quads zijn daarvoor te groot en vragen teveel fysieke inspanning.

 

Quad rijden in privé of als kampeergast

 

We organiseren quadrijden vooral voor een bedrijfsuitje, bedrijfsfeest of vrijgezellenfeest. U kunt ook contact met ons opnemen als u met vrienden wilt komen quadrijden, maar wel met minimaal 10 deelnemers. Bel ons gerust en vraag naar de mogelijkheden.

 

Waar moet je op letten bij Quadrijden

 

Quad rijden leuk, maar niet zonder gevaar (zie hieronder). Daarom geven wij graag tips waarop je moet letten bij quadrijden. Tijdens een quadrit draait alles om vaardigheden en controle. Na de uitleg beginnen de eerste rondes: het eigenlijke rijden & oefenen met de quad. Het quadrijden gaat het beste wanneer je je lichaam mee laat bewegen: dus hang naar links in een linkerbocht, en hang naar rechts in een rechterbocht. Je rijdt bij ons nooit om snelheid of de beste tijd, maar om de fun. Zo zorg je ervoor dat je nooit sneller en sneller wilt gaan rijden om de beste tijd te noteren, maar merk dat het gaat om de controle over de quad.

 

Quadrijden kan gevaarlijk zijn

 

Eerlijk is eerlijk: we vertellen vaak hoe leuk en gaaf quad rijden wel niet is, maar het is niet zonder gevaar. Een aantal jaren terug startte VVN (Veilig Verkeer Nederland) zelfs een campagne tegen het rijden op quads in het buitenland (je kent ze wel: in Griekenland of Spanje op de quads stappen). Rijden op quads is daar erg gevaarlijk. Dus waar moet je op letten als je op een quad rijdt?

 

De afgelopen zomers waren er al meerdere keren incidenten met quads en Nederlandse toeristen in het buitenland. Veilig verkeer Nederland wilde de vierwielige motorfiets verbieden van de openbare weg. Er wordt treffend gewezen op een aantal gevaren:

 

 • Het rijden op een quad vergt een bepaalde vaardigheid: niet iedereen kan het even goed
 • Jouw rijbewijs van een auto, is geen garantie dat je ook met en quad kunt rijden
 • Quad rijden op de openbare veroorzaakt de meeste ongelukken, vooral in het buitenland
 • Toeristen zijn niet bekend met de wegen aldaar, en kennen de lokale verkeersregels vaak onvoldoende
 • Niet altijd wordt een helm meegegeven
 • Vaak gaan mensen met 2 personen op een quad rijden, terwijl de bestuurder onervaren is.
 • Op zand en oneffen terrein hebben quads de meeste grip: op asfalt zijn de zware profielbanden minder geschikt en dan kan het mis gaan
 • Zorg altijd dat je goede uitleg en instructie krijgt