quad rijden twente en overijssel

Quad rijden

 

Quad rijden in Overijssel / Twente

Quad rijden is een erg populair onderdeel voor een vriendendag, bedrijfsuitje, vrijgezellenfeest of personeelsuitje.   Quad rijden kan nu ook in Overijssel / Twente bij Outdoors Holten. Op ons 14 hectare grote landgoed ontdek je veel bomen, paden, struiken en meer. Maar door de fraaie aanleg van de baan word je niet vies, dus douchen niet nodig! Midden tussen het bos hebben wij een gaaf parcours uitgezet die maar liefst 700 mtr lang is! Kom jij ook quad rijden? Omdat quad rijden een gemotoriseerde activiteit is, dien je minimaal 18 jaren oud te zijn.

 

Quad rijden arrangementen:

vinkje bedrijfsuitjeQuad pakket 1
€ 25,00

 

2,5 uur fun!

2,5 uur onbeperkt genieten van spelactiviteiten

Keuze uit ruim 25 mogelijkheden

Zonder quad rijden

Slechts € 25,00 p.p. (min. 10 pers)

BBQ + 2 uur drinken: € 35,00 toeslag

 

vinkje bedrijfsuitjeQuad pakket 2
€ 40,00

 

3,5 uur fun!

2,5 uur onbeperkt genieten van spelactiviteiten

Keuze uit ruim 25 mogelijkheden

Uitgebreid met 1 uur quad rijden

Slechts € 40,00 p.p. (min. 10 pers)

 

vinkje bedrijfsuitjeQuad pakket 3
€ 75,00

Meest geboekt!

Maar liefst 5,5 uur fun

2,5 uur onbeperkt genieten van spelactiviteiten

Keuze uit ruim 25 mogelijkheden

Uitgebreid met 1 uur quad rijden

daarna uitgebreide BBQ incl. 2 uur drinken

Slechts € 75,00 p.p. (min. 10 pers)

 

 

 

Wauw: quad rijden en 25 meer leuke activiteiten

Quad rijden kan tegenwoordig op steeds minder locaties. En dan kun je vaak alleen maar rijden op de quads, terwijl je nog veel meer variatie zoekt. Dus waar je bij andere bedrijven vaak alleen maar kunt quadrijden, bieden wij meer afwisseling en variatie. Stoer buiten genieten is onze opzet, en daarom bieden we bij Outdoors een unieke formule:

 

 

Slecht weer?

  • Geen nood! Als echte quad rijder kun je natuurlijk tegen een spatje water! Wanneer je een pakket aan activiteiten hebt afgenomen, kunnen we centraal op het terrein naar onze meeting tent van 12 x 8 mtr, waar we ons bij regen even kunnen terugtrekken. Daar is een kort spel, voetpool of een leuke 30 Seconds quiz mogelijk.

 

Aanbieding voor kinderen

  • Dit uitje is ideaal voor een bedrijfsuitje met collega’s & kinderen. Of als familiedag uitje. Neem de kids dus gerust mee, ze kunnen zich uitermate vermaken bij Outdoors! Op paintball, luchtbuksschieten en qua rijden na, kunnen kinderen aan alle activiteiten deelnemen. Dat zijn dus meer dan 25 leuke activiteiten voor jong én oud. Voor kinderen tot 12 jaar is er een leuke korting: zij krijgen 50% korting op de pakketprijs!

 

Rijden op de quads door het bos in Overijssel / Twente

Quadrijden in Overijssel / Twente doen we niet op een lullige manier. Ons fraaie parcours is maar liefst 300 mtr lang, en biedt lange stukken, slalommen tussen bomen door en uitdagende haardspeldbochten. Het quadrijden is geen race, maar een leuke activiteit om samen te beleven. Omwillen van de veiligheid zetten wij 2 tot 3 quads tegelijk in, en bij toerbeurt komt iedereen aan bod. Naast het rijden op de quads bieden we nog 25 meer leuke activiteiten. Wat te denken van luchtbuksschieten, bubbel bal of levend tafelvoetbal? Altijd een gaaf programma bij Outdoors Holten; ideaal voor een kameradenweekend, personeelsuitje of vrijgezellenfeest.  En:  reserveer snel want de populaire dagen zijn vaak al snel uitverkocht.

 

Gratis info ontvangen of vrijblijvend een datum checken?

Vul dit contactformulier in en je ontvangt binnen 24 uren alle mogelijkheden gratis in je mailbox!

 

 

Uw privacy is belangrijk voor ons! De gegevens die je invult bij het aanvragen van een arrangement, zijn enkel in beheer bij ons. De gegevens worden niet aan derden bekend gemaakt