wie is de mol bedrijfsuitje in overijssel twente

Mollen (wie is de…)

 

Wie is de Mol uitje in Overijssel / Twente

Wie is de Mol is een leuk thema voor jullie personeelsuitje of bedrijfsuitje. Bekend van de gelijknamige serie op televisie, waarin iemand de boel probeert te saboteren zonder zelf ontdekt te worden. Dit thema is ook erg leuk tijdens jullie bedrijfsuitje of teamuitje! Wij maken bijvoorbeeld twee teams, en in elk team wijzen wij een “geheime Mol” aan. Hij of zij doet mee met de groep, maar moet proberen zoveel mogelijk punten te saboteren. Oftewel: het team probeert te winnen en veel punten te scoren, maar de Mol verhindert dit. Kan hij/zij dit doen zonder gesnapt te worden?

 

Wie is de Mol arrangementen:

vinkje bedrijfsuitjePakket 1
€ 25,00

 

2,5 uur fun!

2,5 uur spelen van Mollen streken

Leuke Mollen spellen

Gevarieerd en leuk voor iedereen

Slechts € 25,00 p.p. (min. 10 pers)

BBQ + 2 uur drinken: € 35,00 toeslag

 

vinkje bedrijfsuitjePakket 2
€ 40,00

 

3,5 uur fun!

2,5 uur spelen van Mollen streken

Leuke Mollen spellen

Uitgebreid met 1 uur quad rijden of 1 uur paintball

Slechts € 40,00 p.p. (min. 10 pers)

 

vinkje bedrijfsuitjePakket 3
€ 75,00

Meest geboekt!

Maar liefst 5,5 uur fun

2,5 uur spelen van Mollen streken

Leuke Mollen spellen

Uitgebreid met 1 uur quad rijden of 1 uur paintball

daarna uitgebreide BBQ incl. 2 uur drinken

Slechts € 75,00 p.p. (min. 10 pers)

 

 

Mollen spellen: leuke activiteiten om te spelen én Mollen

Bij Outdoors hebben we de leukste “Mollen activiteiten” gereed gezet, die jullie binnen 2,5 uren mogen gaan doen. Vaak is de tijd tekort om alle activiteiten te plannen, maar kijk je terug op een superleuk uitje. Het doel van elk team is om zoveel mogelijk punten te scoren, maar dit is ook een manier voor de Mol om te gaan saboteren. Wie heeft bij het touwtrekken het eerste los gelaten? Of wie liet alle ballen in het doel bij het Levend Tafelvoetbal? En wie zorgde ervoor dat we bij “Golf in the Woods” steeds de bal moesten zoeken? Het kan natuurlijk de Mol zijn, maar evengoed een onhandige collega… Komen jullie erachter?

Natuurlijk is elke andere combinatie van activiteiten ook mogelijk, maar deze activiteiten zijn het meest populair voor het “Wie is de mol uitje”.

 

 

Wij bieden jullie een leuk Mollen uitje met een unieke formule:

  • Gave activiteiten beleven in 2,5 uur tijd, voor maar € 25,00
  • Naar wens uit te breiden met 1 uur qaud rijden of segway rijden of paintballen
  • Pakketprijs voor 3,5 uren is dan slechts € 40,00 persoon
  • Alle activiteiten die je kunt kiezen lees je hier

 

Slecht weer?

  • Geen nood! Centraal op het terrein bevindt zich onze meeting tent van 12 x 8 mtr, waar we ons bij regen even kunnen terugtrekken. Daar is een kort spel, voetpool of een leuke 30 Seconds quiz mogelijk.

 

Aanbieding voor kinderen

  • Dit uitje is ideaal voor een bedrijfsuitje met collega’s & kinderen. Of als familiedag uitje. Neem de kids dus gerust mee, ze kunnen zich uitermate vermaken bij Outdoors! Op paintball, luchtbuksschieten en qua rijden na, kunnen kinderen aan alle activiteiten deelnemen. Dat zijn dus meer dan 25 leuke activiteiten voor jong én oud. Voor kinderen tot 12 jaar is er een leuke korting: zij krijgen 50% korting op de pakketprijs!

 

Speel Wie is de Mol op een Landgoed in het bos

Dit leuke uitje vindt altijd plaats bij Outdoors.nl; een prachtig Landgoed in Holten (Overijssel / Salland / Twente). Op een landgoed van maar liefst 14 hectare vind je 25 leuke activiteiten, variërend van actief, passief, teamwork, gemotoriseerd tot relaxt samen genieten. Er is altijd voldoende keuze, en kies je eigen invulling waar iedereen zich prettig bij voelt. Zo beleeft iedereen leuke dag. Na het uitje kunnen jullie desgewenst lekker blijven eten in de bistro, bijvoorbeeld met een BBQ of buffet. Zie ook onze arrangement mogelijkheden.

 

Gratis info ontvangen of vrijblijvend een datum checken?

Vul dit contactformulier in en je ontvangt binnen 24 uren alle mogelijkheden gratis in je mailbox!

 

 

Uw privacy is belangrijk voor ons! De gegevens die je invult bij het aanvragen van een arrangement, zijn enkel in beheer bij ons. De gegevens worden niet aan derden bekend gemaakt