Paintball

 

Goedkoopste Paintball in Twente / Overijssel: € 12,50 p.p.

Paintball is al jaren één van de meest populaire activiteiten voor een bedrijfsuitje, teamuitje, vriendendag of vrijgezellenfeest. Bij Outdoors in Holten (Overijssel / Twente) mag paintball dan ook niet ontbreken! Waar je bij andere bedrijven alleen maar kunt paintballen, houden wij van meer afwisseling en variatie. Bij Outdoors kun je het paintball in een groot outdoor terrein beleven. Vanaf 18 jaren (wij verzorgen dus geen kinder paintball, alleen the real deal):

 

Paintball in Twente arrangementen:

vinkje bedrijfsuitjePaintball
losse prijzen

 

Paintball 1,5 uur: € 12,50 p.p.

Incl. volledige paintball uitrusting

Verschillende speltypes

Kies daarbij een verfballetjes pakket

50 balletjes: € 5,00

100 balletjes: € 7,50

300 balletjes: € 20,00

Onbeperkt: € 30,00

Minimaal 10 personen

 

vinkje bedrijfsuitjePaintball pakket 2
€ 40,00

 

3,5 uur fun!

2,5 uur spelen van leuke activiteiten

Keuze uit ruim 25 opties!

Uitgebreid met 1 uur paintball

Inclusief 100 paints

(minitanks zijn bij te boeken)

Slechts € 40,00 p.p. (min. 10 pers)

 

vinkje bedrijfsuitjePaintball pakket 3
€ 75,00

Meest geboekt!

Maar liefst 5,5 uur fun

2,5 uur spelen van leuke activiteiten

Keuze uit ruim 25 opties!

Uitgebreid met 1 uur paintball

Inclusief 100 paints

(minitanks zijn bij te boeken)

daarna uitgebreide BBQ incl. 2 uur drinken

Slechts € 75,00 p.p. (min. 10 pers)

 

 

Wauw: paintballen in Twente met minitanks

Wat nergens anders in Nederland kan, kan wél bij Outdoors in Twent (Overijssel)! Wij hebben 2 gave minitanks waarmee je kunt paintballen. Elk team krijgt een minitank en daar kan een speler in gaan zitten. In plaats van een loop, heb je een paintball geweer voorop je minitank. De anderen kunnen wel op je schieten, maar je zit beschut achter de bepantsering. Met het stuur cross je door de paintball arena en schiet je op de andere teams!  Totdat je de tank van het andere tegenkomt…. Wie gaat dit winnen?  De minitanks zijn voor € 100 p/st bij te boeken bij bovenstaand pakket en vinden alleen plaats bij Outdoors, gevestigd in Holten (twente / overijssel)

 

Arrangement van 25 activiteiten + paintball

Het meest geboekte pakket bij Outdoors is pakket 2 en pakket 3: daarbij ga je 2,5 uur leuke activiteiten doen voor slechts € 25,00 p.p. en daarna afgesloten met een potje paintball (en soms met BBQ, pakket 3). De meeste groepen bij Outdoors kiezen voor de volgende activiteiten in combinatie met paintballlevend tafelvoetbal, luchtbuksschieten, bubbelvoetbal, touwtrekken, sumoworstelen en voetpool. Natuurlijk is elke andere combinatie van activiteiten ook mogelijk!

 

Slecht weer?

  • Geen nood! Centraal op het terrein bevindt zich onze meeting tent van 12 x 8 mtr, waar we ons bij regen even kunnen terugtrekken. Daar is een kort spel, voetpool of een leuke 30 Seconds quiz mogelijk.

 

Paintball is helaas niet voor kinderen

  • Paintball wordt gespeeld met een recreatief wapen. Alleen volwassenen mogen volgens de wet een wapen vasthouden, dus helaas is dit uitje niet geschikt voor kids & jongeren onder de 18 jaar. Naast paintball kunnen kinderen aan bijna alle andere activiteiten deelnemen. Dat zijn dus meer dan 25 leuke activiteiten voor jong én oud. Voor kinderen tot 12 jaar is er een leuke korting: zij krijgen 50% korting op de pakketprijzen!

 

Paintballen in de arena van Outdoors (Overijssel / Twente)

Paintballen in Overijssel / Twente kan op diverse plekken. Maar bijna nergens in een groot bos met natuurlijke obstakels, bomen, struiken en ook nog eens minitanks. Voor jouw gave paintball uitje, vriendendag, vrijgezellenfeest of kameradenweekend moet je dus bij Outdoors in Holten (Twente / OverijsselO zijn. Ons terrein ligt direct aan de A1 (afslag Holten) en dus ben je er zo vanuit Enschede, Arnhem, Lochem, Zwolle en zelfs nog verder. Amsterdam is bijvoorbeeld maar 70 minuten rijden. En naast paintballen hebben we nog veel meer gave activiteiten, van Bubbel Bal tot Levend Tafelvoetbal. En dat allemaal op ons grote 14 hectare landgoed centraal in Overijssel en Twente. Reserveer wel snel, want op populaire dagen zijn we bijna altijd volgeboekt.

 

Gratis info ontvangen of vrijblijvend een datum checken?

Vul dit contactformulier in en je ontvangt binnen 24 uren alle mogelijkheden gratis in je mailbox!

 

 

Uw privacy is belangrijk voor ons! De gegevens die je invult bij het aanvragen van een arrangement, zijn enkel in beheer bij ons. De gegevens worden niet aan derden bekend gemaakt