Expeditie Robinson bedrijfsuitje

Expeditie Robinson

 

Expeditie Robinson als bedrijfsuitje of personeelsuitje

Wij zorgen voor een leuk Expeditie Robinson sfeertje voor jullie bedrijfsuitje of personeelsuitje. Waan jezelf op een tropisch eiland, met alleen maar natuurlijke materialen. Het doel is om zoveel mogelijk opdrachten (allemaal met natuurlijke producten, doe, denk en duurzame onderdelen) goed af te ronden en tot Expeditie Robinson winnaars gekroond te worden! Het programma is natuurlijk gebaseerd op de gelijknamige TV show, waarin de deelnemers samen op een tropisch eiland moeten “overleven”. De natuur en vindingrijkheid zorgen voor verrassende elementen! Wanneer jullie op zoek zijn naar een leuk en avontuurlijk uitje, in, met & tussen de natuur, dan is Outdoors in Holten hiervoor dé locatie!

 

Expeditie Robinson arrangementen:

vinkje bedrijfsuitjePakket 1
€ 25,00

 

2,5 uur fun!

2,5 uurs uitje “Expeditie Robinson

Expeditie Robinson spellen

Samen stoer genieten in de natuur

Slechts € 25,00 p.p. (min. 10 pers)

 

vinkje bedrijfsuitjePakket 2
€ 40,00

 

3,5 uur fun!

2,5 uurs uitje “Expeditie Robinson

Expeditie Robinson spellen

Samen stoer genieten in de natuur

Uitgebreid met 1 uur quad rijden, 1 uur paintball of 1 uur segway rijden

Slechts € 40,00 p.p. (min. 10 pers)

 

vinkje bedrijfsuitjePakket 3
€ 75,00

Meest geboekt!

Maar liefst 5,5 uur fun

2,5 uurs uitje “Expeditie Robinson

Expeditie Robinson spellen

Uitgebreid met 1 uur quad rijden, 1 uur paintball of 1 uur segway rijden

daarna uitgebreide BBQ incl. 2 uur drinken

Slechts € 75,00 p.p. (min. 10 pers)

 

 

Activiteiten tijdens het Expeditie Robinson uitje

Het terrein van Outdoors in Holten kenmerkt zich door 14 hectare aan bos, bomen, rhododendrons en een fraaie bistro met lekkere mogelijkheden voor een vergadering, koffie moment, lunch of BBQ / buffet. Juist die prachtige natuur is dé setting voor ons Expeditie Robinson uitje. Alle activiteiten vinden in het groen plaats, tussen de bomen en groen. Ook de activiteiten zijn hierop afgestemd: een natuurlijke insteek met duurzaam karakter. De volgende spellen staan voor u gereed tijdens dit expeditie robinson uitje:

 

 

Bedrijfsuitje of personeelsuitje met Expeditie Robinson

Wil je nog meer activiteiten (of misschien wel een ander onderdeel) tijdens jullie leuke ExpeditieRobinson uitje? Naast deze genoemde activiteiten tref je bij Outdoors nog meer dan 20 andere activiteiten aan. Bij ons geen vastomlijnde programma’s, maar jullie mogen zelf jullie programma samenstellen. Kies en varieer naar wens, zodat een leuk programma voor iedereen ontstaat! Bekijk dus snel onze 25 mogelijkheden hier.

 

Gratis info ontvangen of vrijblijvend een datum checken?

Vul dit contactformulier in en je ontvangt binnen 24 uren alle mogelijkheden gratis in je mailbox!

 

 

Uw privacy is belangrijk voor ons! De gegevens die je invult bij het aanvragen van een arrangement, zijn enkel in beheer bij ons. De gegevens worden niet aan derden bekend gemaakt