fort boyard bedrijfsuitje

Fort Boyard

 

Fort boyard spel als uitje

Wie kent niet het bekende Fort Boyard fort, middenin de zee voor de Franse kust? Vroeger al werden hier schurken en boeven gedropt, en later deed het eiland dienst als opname locatie voor het populaire TV spel “Fort Boyard“. Probeer zoveel mogelijk puzzels en opdrachten op te lossen, en de volgende deur gaat voor je open. Net zolang tot je de eindcode gevonden hebt! Het thema van dit wereldberoemde Fort Boyard staat ook centraal in dit leuke uitje:  wij hebben de meest uitdagende opdrachten en puzzels voor jullie voorbereid! Niet op een Fort in de Middellandse zee, maar op een prachtig 14 hectare groot terrein in Holten (Overijssel / Twente / Salland). Direct aan de A1, en vanaf Zwolle, Arnhem of Amersfoort maar 30 minuten rijden!

 

Uitje “Fort Boyardarrangementen:

vinkje bedrijfsuitjeFort Boyard 1
€ 25,00

 

2,5 uur fun!

2,5 uur all-in Fort Boyard uitje

Leuke Fort Boyard spellen

Gevarieerd en leuk voor iedereen

Slechts € 25,00 p.p. (min. 10 pers)

BBQ + 2 uur drinken: € 35,00 toeslag

 

vinkje bedrijfsuitjeFort Boyard 2
€ 40,00

 

3,5 uur fun!

2,5 uur all-in Fort Boyard uitje

Leuke Fort Boyard spellen

Gevarieerd en leuk voor iedereen

Uitgebreid met 1 uur quad rijden of 1 uur paintball

Slechts € 40,00 p.p. (min. 10 pers)

 

vinkje bedrijfsuitjeFort Boyard 3
€ 75,00

Meest geboekt!

Maar liefst 5,5 uur fun

2,5 uur all-in Fort Boyard uitje

Leuke Fort Boyard spellen

Uitgebreid met 1 uur quad rijden of 1 uur paintball

daarna uitgebreide BBQ incl. 2 uur drinken

Slechts € 75,00 p.p. (min. 10 pers)

 

 

Activiteiten tijdens het Fort Boyard spel

Fort Boyard betekent teamwork, uitdaging en vernuft. En omdat we met twee teams tegen elkaar spelen, is er constante competitie! Welk team lost de opdrachten en puzzels het beste op? Onderdelen die je tegen gaat komen zijn:

 

 

Slecht weer?

  • Geen nood! Centraal op het terrein bevindt zich onze meeting tent van 12 x 8 mtr, waar we ons bij regen even kunnen terugtrekken. Daar is een kort spel, voetpool of een leuke 30 Seconds quiz mogelijk.

 

Aanbieding voor kinderen

  • Dit uitje is ideaal voor een bedrijfsuitje met collega’s & kinderen. Of als familiedag uitje. Neem de kids dus gerust mee, ze kunnen zich uitermate vermaken bij Outdoors! Op paintball, luchtbuksschieten en qua rijden na, kunnen kinderen aan alle activiteiten deelnemen. Dat zijn dus meer dan 25 leuke activiteiten voor jong én oud. Voor kinderen tot 12 jaar is er een leuke korting: zij krijgen 50% korting op de pakketprijs!

 

Bedrijfsuitje of personeelsuitje met Fort Boyard

Wil je nog meer ( of liever een ander onderdeel) tijdens jullie Fort Boyard uitje? Bij Outdoors biedt ons terrein nog meer dan 20 andere activiteiten. Stel dus je eigen bedrijfsuitje of teamuitje samen  tot een gevarieerd programma voor iedereen. Uit ervaring weten wij dat afwisseling en variatie heel belangrijk zijn. Zo creëer je voor iedereen een leuke dag. Bekijk dus snel onze 25 mogelijkheden hier.

 

Gratis info ontvangen of vrijblijvend een datum checken?

Vul dit contactformulier in en je ontvangt binnen 24 uren alle mogelijkheden gratis in je mailbox!

 

 

Uw privacy is belangrijk voor ons! De gegevens die je invult bij het aanvragen van een arrangement, zijn enkel in beheer bij ons. De gegevens worden niet aan derden bekend gemaakt