bubbel bal huren als bedrijfsuitje

Sportief bedrijfsuitje

 

Sportief bedrijfsuitje of personeelsuitje

Wanneer je op zoek bent naar een sportief bedrijfsuitje, dan hebben wij een fraaie deal voor jullie. Op een prachtig bosrijk terrein van maar liefst 14 hectare ontdek je meer dan 25 leuke en sportieve activiteiten. Jullie mogen gedurende 2,5 uren onbeperkt gebruik maken van alle activiteiten voor slechts € 25,00 per persoon!  Een leuk, uitdagend en voordelig sportief personeelsuitje dus!

 

Sportieve bedrijfsuitjes arrangementen:

vinkje bedrijfsuitjeSportief pakket 1
€ 25,00

 

2,5 uur fun!

2,5 uur spelen van sportieve onderdelen

Ruim 15 leuke sportieve spellen

Gevarieerd en leuk voor iedereen

Slechts € 25,00 p.p. (min. 10 pers)

BBQ + 2 uur drinken: € 35,00 toeslag

 

vinkje bedrijfsuitjeSportief pakket 2
€ 40,00

 

3,5 uur fun!

2,5 uur spelen van sportieve onderdelen

Ruim 15 leuke sportieve spellen

Gevarieerd en leuk voor iedereen

Uitgebreid met 1 uur quad rijden of 1 uur paintball

Slechts € 40,00 p.p. (min. 10 pers)

 

vinkje bedrijfsuitjeSportief pakket 3
€ 75,00

Meest geboekt!

Maar liefst 5,5 uur fun

2,5 uur spelen van sportieve onderdelen

Ruim 15 leuke sportieve spellen

Uitgebreid met 1 uur quad rijden of 1 uur paintball

daarna uitgebreide BBQ incl. 2 uur drinken

Slechts € 75,00 p.p. (min. 10 pers)

 

 

Sportieve uitdaging in de natuur bij Outdoors Overijssel

Lekker actief bezig zijn is de essentie van Outdoors! Stoer buiten genieten is ons credo, en dat is exact wat we voor jullie sportieve bedrijfsuitjes kunnen verzorgen. Meer dan 25 leuke activiteiten staan voor jullie gereed, voor 1 scherp all-in bedrag. Wil 4, 6 of 10 activiteiten doen? No problem, het mag allemaal! Jullie sportieve personeelsuitje ziet er als volgt uit:

 

 

Slecht weer?

  • Geen nood! Centraal op het terrein bevindt zich onze meeting tent van 12 x 8 mtr, waar we ons bij regen even kunnen terugtrekken. Daar is een kort spel, voetpool of een leuke 30 Seconds quiz mogelijk.

 

Aanbieding voor kinderen

  • Dit uitje is ideaal voor een bedrijfsuitje met collega’s & kinderen. Of als familiedag uitje. Neem de kids dus gerust mee, ze kunnen zich uitermate vermaken bij Outdoors! Op paintball, luchtbuksschieten en qua rijden na, kunnen kinderen aan alle activiteiten deelnemen. Dat zijn dus meer dan 25 leuke activiteiten voor jong én oud. Voor kinderen tot 12 jaar is er een leuke korting: zij krijgen 50% korting op de pakketprijs!

 

Leuk sportief bedrijfsuitje of personeelsuitje

Wanneer jullie op zoek zijn naar een leuk en sportief uitje, in, met & tussen de natuur, dan is Outdoors in Holten hiervoor dé locatie! Het terrein van 14 hectare wordt gekarakteriseerd door bomen, groen, rhododendrons en buiten genieten. En dat allemaal op slechts 400 mtr van snelweg A1 bij Holten, dus vanaf Enschede, Zwolle, Amersfoort of Arnhem ben je er binnen 30 minuten! Middenop het terrein bevindt zich een uitstekend bistro, waar je kunt beginnen met koffie en kunt afsluiten met een BBQ of buffet. Alles in de natuur en in stijl en voor 1 scherpe all-in prijs!

 

Gratis info ontvangen of vrijblijvend een datum checken?

Vul dit contactformulier in en je ontvangt binnen 24 uren alle mogelijkheden gratis in je mailbox!

 

 

Uw privacy is belangrijk voor ons! De gegevens die je invult bij het aanvragen van een arrangement, zijn enkel in beheer bij ons. De gegevens worden niet aan derden bekend gemaakt