tangram spel als bedrijfsuitje

Teambuilding

 

Teambuilding activiteiten

Je zoekt leuke teambuilding of teambuilding activiteiten in Overijssel of Twente? Natuurlijk kun je in een hotel op de derde etage gaan zitten, maar wij merken dat onze deelnemers veel meer energie krijgen van een prachtig landgoed van 14 hectare. Vol met bomen, weide, rhododendrons en 200% inspiratie. En dat centraal in Overijssel & Twente. Centraal op het terrein staat de fraaie  Outdoors Bistro, waar je desgewenst kunt vergaderen, een lunch of BBQ / buffet kunt laten verzorgen. Onze specialiteit is het verzorgen van een nuttig én leuk teambuilding uitje, waarin teamwork centraal staat. Met uitdagende teambuildingactiviteiten middenin de natuur gaat jullie team aan de slag…

 

Teambuilding arrangementen:

vinkje bedrijfsuitjeTeambuilding 1
€ 25,00

 

2,5 uur fun!

2,5 uur teambuilding activiteiten in de natuur

Effectieve én leuke teamgames

Met begeleiding: nuttig & leuk voor iedereen

Slechts € 25,00 p.p. (min. 10 pers)

BBQ + 2 uur drinken: € 35,00 toeslag

 

vinkje bedrijfsuitjeTeambuilding 2
€ 40,00

 

3,5 uur fun!

2,5 uur teambuilding activiteiten in de natuur

Effectieve én leuke teamgames

Met begeleiding: nuttig & leuk voor iedereen

Uitgebreid met 1 uur quad rijden, 1 uur paintball of 1 uur segway rijden

Slechts € 40,00 p.p. (min. 10 pers)

 

vinkje bedrijfsuitjeTeambuilding 3
€ 75,00

Meest geboekt!

Maar liefst 5,5 uur fun

2,5 uur teambuilding activiteiten in de natuur

Effectieve én leuke teamgames

Met begeleiding: nuttig & leuk voor iedereen

daarna uitgebreide BBQ incl. 2 uur drinken

Slechts € 75,00 p.p. (min. 10 pers)

 

 

Teambuilding activiteiten in de natuur bij Outdoors (Overijssel / Twente)

Samen leuk en effectief bezig zijn is de kern van Outdoors. Op ons prachtige terrein ontdek je dan ook inspirerende teambuilding activiteiten, allemaal buiten in de natuur. Maar bij minder goed weer hebben we uiteraard alternatieven achter de hand. Samen in de natuur bezig zijn verbroedert namelijk snel! Uniek aan Outdoors is onze no-nonsense formule: maar liefst 25 activiteiten staan voor jullie gereed. De één meer actief, de ander juist iets passiever. Samen bepalen we de inhoud van jullie teambuilding uitje, zodat het programma voor iedereen geschikt is. Uiteraard weten wij uit ervaring welke onderdelen het meest geschikt zijn voor een succesvol teambuilding uitje:

 

 

Wil je daarnaast nog iets gaafs doen, kies dan voor:

 

Slecht weer?

  • Geen nood! Centraal op het terrein bevindt zich onze meeting tent van 12 x 8 mtr, waar we ons bij regen even kunnen terugtrekken. Daar is een kort spel, voetpool of een leuke 30 Seconds quiz mogelijk.

 

Aanbieding voor kinderen

  • Dit uitje is ideaal voor een bedrijfsuitje met collega’s & kinderen. Of als familiedag uitje. Neem de kids dus gerust mee, ze kunnen zich uitermate vermaken bij Outdoors! Op paintball, luchtbuksschieten en qua rijden na, kunnen kinderen aan alle activiteiten deelnemen. Dat zijn dus meer dan 25 leuke activiteiten voor jong én oud. Voor kinderen tot 12 jaar is er een leuke korting: zij krijgen 50% korting op de pakketprijs!

 

Teambuilding in Overijssel / Twente

We hoorden het al vaak van onze klanten: het prachtige terrein van Outdoors in Holten een ideale locatie voor inspirerende teambuilding. Niet alleen kun je er vergaderen of eten, maar de natuur is datgene wat de impact maakt. En dat allemaal op nog geen 400 mtr van de A1 bij Holten. Vanuit steden als Lochem, Enschede, Apeldoorn, Zwolle, Amersfoort, Barneveld of Arnhem ben je er binnen 30 minuten!

 

Gratis info ontvangen of vrijblijvend een datum checken?

Vul dit contactformulier in en je ontvangt binnen 24 uren alle mogelijkheden gratis in je mailbox!

 

 

Uw privacy is belangrijk voor ons! De gegevens die je invult bij het aanvragen van een arrangement, zijn enkel in beheer bij ons. De gegevens worden niet aan derden bekend gemaakt